Betingelser

1. Betalings- og salgsbetingelser

1.1 Sådan handler du

Du køber spillet Pundit gennem vores hjemmeside.

 1. Køb spillet ved at trykke på ’køb’-knappen på www.punditgames.com
 2. Vælg forsendelsesmetode
 3. Indtast dine personlige oplysninger
 4. Vælg betalingsmåde
 5. Du godkender ved køb samtidig vores betalings-, salgs- og leveringsbetingelser
 6. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
 7. Indtast dine personlige oplysninger

1.2 Bestilling

Brætspillet kan kun bestilles www.punditgames.com eller hos forhandlere, der har fået eksplicit tilladelse til at sælge brætspillet. Find vores kontaktoplysninger her på siden. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Prisen på brætspillet er dagspris. Vi tager forbehold for trykfejl, lagerfejl og prisændringer. 
Når du handler med Pundit Games ApS, indgås aftaler på dansk.

1.3 Betaling

På punditgames.com kan du betale med:

 • Betalingskort (Dankort, eDankort, MasterCard, Visa)
 • Paypal
 • MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på punditgames.com af Pundit Games ApS - vi tager ikke ansvar for eventuelle gebyr påført af tredje part (Shopify).

Beløbet hæves på dit kort ved bestilling på punditgames.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Vi benytter os af betalingsservicen fra Shopify.

1.4 Fragt

Pundit Games ApS hæfter for fragtomkostningerne ved køb af brætspillet gennem punditgames.com.

1.5 Afhentning af varer

Det er ikke muligt at afhente brætspillet hos en forhandler eller direkte på Pundit Games ApS' lager. Fragtaftalen som Pundit Games ApS benytter sig af, betinger dog at du som kunde afhenter det hos nærmeste DAO/365 pakkeshop eller en Bring pakkeshop.

1.6 Fejl og mangler

Pundit Games ApS tager forbehold for eventuelle fejl og mangler ved hvert enkelt eksemplar af brætspillet. Det være sig trykfejl eller eventuelle informationer, der er upræcise eller faktuelt forkerte.

1.7 Regler for kopiering, genskabelse og ulovlig distribution

Brætspillets elementer er alle originalt skabte af ejerskabet bag selskabet. Informationerne i spillet er udelukkende et resultat af ejerskabet bag selskabets grundige research.

Ethvert forsøg på at genskabe, kopiere eller på anden vis distribuere spillet uden Pundit Games ApS’ strenge accept, vil blive retsforfulgt.

1.8 Klage over køb

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Pundit Games ApS på contact@punditgames.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

I yderste tilfælde kan du også rette henvendelse til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet hos Nævnenes Hus på Toldboden 2, 8800 Viborg, via nævneneshus.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her

 

 

2. Leveringsbetingelser

2.1 Levering til Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne)

Levering sker med DAO-365 eller Bring. Pundit Games ApS forbeholder sig dog ret til at levere med en anden udbyder såfremt det er mere fordelagtigt.

Leveringstiden kan variere, men Pundit Games ApS vil fremsende pakken ved førstkommende lejlighed. Når pakken leveres, vil betaler modtage relevante informationer om pakkens forventede leveringsdato.

Pundit Games ApS vil bestræbe sig på at følge denne fremgangsmåde ved bestilling af et spil: Hvis du bestiller et spil mandag kl. 23, afsender vi det så vidt muligt tirsdag kl. 15 og senest fredag kl. 17.

Leveringstiderne er oplyst af DAO-365 eller Bring. Pundit Games ApS kan ikke holdes ansvarlig for forsinkede leverancer, når vi har indleveret pakkerne rettidigt.

2.2 Levering til udlandet

Pundit Games ApS sender som udgangspunkt ikke brætspil til hverken Grønland, Færøerne eller udlandet. Pundit Games ApS laver ikke tax-free-sedler eller andet ifm. efterfølgende udførsel fra Danmark.

2.3 Specielle aftaler omhandlende levering

Hvis det er særegne omstændigheder vedrørende en levering af et brætspil, bedes betaler henvende sig til Pundit Games ApS på e-mail eller på en af vores andre kontaktplatforme.

Her kan situationen forklares, og Pundit Games ApS vil bestræbe sig på at efterleve de specielle omstændigheder.

 

 

3. Returbetingelser

3.1 Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på punditgames.com. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten gælder for alle varer, uanset hvordan du vælger at betale. Du gør brug af fortrydelsesretten ved at sende en e-mail til contact@punditgames.com og samtidig følge nedenstående instruktion om returnering af varen. E-mailen skal indeholde faktura.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du udnytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Den eneste omkostning du har, når du fortryder et køb, er portoen til at sende varen tilbage til os.

3.2 Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til

Pundit Games ApS

Kongovej 35A, St. 12

2300 København S

(Send direkte til ovenstående adresse. Ikke til en pakkeshop eller et posthus - de vil ikke blive afhentet).

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


3.3 Hvad skal jeg sende med tilbage

Du skal vedlægge en kopi af faktura plus eventuel e-mailkorrespondence med contact@punditgames.com

Bemærk! Pundit Games ApS modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

4. Tilfredshedsgaranti og hvis der er noget galt med varen (Reklamation)

Hos Pundit fører vi en Tilfredshedsgaranti, der til alle tider tillader dig, at returnere spillet og få dine penge tilbage, hvis spillet ikke lever op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at du som kunde er lige så tilfreds med produktet som Pundit Games ApS er, og vi vil gerne i dialog med dig, hvis du ikke er tilfreds med spillet.

Når du handler på punditgames.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

4.1 Retten til reklamation

Retten til reklamation dækker produktfejl, som var til stede ved produktets køb.

4.2 Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid", efter du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

4.3 Vi refunderer dine fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, betaler vi returfragten. Kontakt os for at få en returlabel.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

 

5. Personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på punditgames.com, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefon nummer
 • Email adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens §10. Herefter slettes oplysningerne.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaverne af Pundit Games Aps er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse bliver videregivet til vores digitale arkiv med henblik på levering af dine indkøb.

Som registreret hos Pundit Games ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pundit Games ApS via e-mail contact@punditgames.com .

5.1 Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen, hvor du accepterer e-mails fra os, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

5.2 Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Pundit Games ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk. Du kan læs mere om, hvordan du klager her: https://www.datatilsynet.dk/kontakt/

 

 

6. Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

6.1 Kan cookies slås fra?

Du kan finde en vejledning til cookie håndtering i forskellige browsere her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 • Google Analytics - Indsamler information om din aktivitet på siden. Inkluderer din IP-adresse, hvor du kom fra og hvor lang tid du er på siden.
 • Google adwords - Anvendes af Google til at levere reklametjenester.
 • Facebook.com - Anvendes af facebook til at levere reklametjenester.
 • Youtube.com - et unikt id, der gives til en bruger, når han ser en video
 • Vimeo.com - et unikt id, der gives til en bruger, når han ser en video

Betingelserne er sidst opdateret d. 1. april 2021.