FAQ

Find svar på eventuelle tvivlsspørgsmål her. Hvis du ikke kan finde svar her, så skriv til os på contact@punditgames.com.

Hvad går Pundit ud på?

Pundit er et fodboldbrætspil for fodboldnørder. Det er kort og godt et niche-brætspil skabt af fodboldnørder til fodboldnørder. Du kan læse mere om reglerne her: Hvad går spillet ud på?

Hvem står bag Pundit?

Spillet er skabt af Sajeev Shankar og Jonas Hagemann Jensen, der i 2018 fik idéen om at lave et spil om deres største interesse; fodbold. Du kan læse mere om den historie her: Hvem er vi?

Firmaet hedder Pundit Games ApS og har CVR-nummer: 40745521.

Hvad indebærer Pundits tilfredshedsgaranti?

Vi er helt vilde med vores brætspil. Vi står fuldt ud inde for produktet, som der er lagt utallige timer i. Men vi har fuld forståelse for, at man som kunde kan fortryde sit køb, selvom man har forsøgt at få spillet til at imødekomme de forventninger, man havde. Det er vigtigt for os, at man kan mærke den iver og lidenskab, der er lagt i Pundit, derfor vil vi gerne i dialog med enhver, der ikke har fået det forventede ud af brætspillet. Skriv til os på contact@punditgames.com, og så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre bedre, og om vi i sidste ende skal få vores produkt tilbage, og at du som kunde kan få dine penge retur.

Hvordan køber man brætspillet Pundit?

Brætspillet kan kun købes på vores hjemmeside, medmindre vi har givet tilladelse til at sælge det andetsteds. Købet gennemføres på forsiden, og der kan betales med en række betalingsmuligheder. 

Hvad er betingelserne for køb?

Betingelser for køb kan læses her: Salgs- og betalingsbetingelser

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

Der kommer hele tiden nye regler og informationer på området, og vi gør vores bedste for at leve op til gældende regler. Du kan læse vores senest opdaterede politik for behandling af dine personlige oplysninger, og hvordan vi behandler dine online cookies her: Persondata & Cookies